e-Box is vernieuwd! Ontdek zijn nieuwe functies en mogelijkheden…

Vereenvoudigd en sneller zoeken

Nieuw zoekveld

Gebruik het nieuwe zoekveld om een bericht in uw e-Box terug te vinden. Voortaan kunt u zoeken op gelijk welk element van een bericht: de instelling van wie het komt (bijvoorbeeld ‘RSZ’ of ‘RVA’), de dienst die het verzonden heeft (bijvoorbeeld ‘Dimona’), de titel... Zoek dus ook gerust op een dossiernummer of de naam van een medewerker in uw berichten.

Vereenvoudigde filters

U hoeft de classificatie van een bericht niet meer te kennen om de filters te kunnen gebruiken. Maar dat wil niet zeggen dat de filters helemaal verdwenen zijn. Ze zijn wél vereenvoudigd.

Levert een opzoeking teveel resultaten? Gebruik dan de filters om ze te verfijnen. Zo zoekt u bijvoorbeeld enkel in uw ongelezen berichten, of in berichten van een welbepaalde periode.

Tip: als u vaak dezelfde opzoeking doet, kunt u haar opslaan in uw favorieten. Volgende keer gebruikt u dezelfde zoekopdracht dan eenvoudigweg opnieuw.

Meerdere boodschappen tegelijk downloaden

Vroeger was het al mogelijk om een actie uit te voeren op meerdere berichten tegelijk, zoals ze verbergen of weer zichtbaar maken.

Vanaf nu downloadt u ook meerdere berichten in een keer. Selecteer ze aan de linkerkant en kies ‘Downloaden’. U krijgt dan een map in zip-formaat met daarin alle documenten en bijlagen.

Gebruik e-Box op smartphone of tablet

U wilt een document in uw e-Box bekijken, maar u hebt geen pc in de buurt? Geen probleem: de onlinedienst is vanaf nu ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, met uw smartphone of tablet. De mobiele versie biedt u alle functionaliteiten die u kent van uw pc, maar aangepast aan mobiel gebruik met een touchscreen.

Tip: Meld u vlot aan met een mobiel identificatiemiddel zoals itsme.

Hulp nodig?

Alles wat u moet weten over e-Box is te lezen op de nieuwe e-Box-website. In de rubriek ‘Hulp’ leest u de vragen die we het vaakst te horen krijgen.

We houden de site voortdurend up-to-date op basis van reacties of vragen die ondernemingen ons bezorgen.

Vereenvoudigd toegangsbeheer

We hebben e-Box sterker beveiligd: alle documenten zijn nu beschermd.

Om het toegangsbeheer gemakkelijker te maken, is toegang tot de e-Box vanaf nu expliciet en gelinkt aan één enkel recht: ‘e-Box Onderneming – Beheerder’. Als de Toegangsbeheerder iemand toegang verleent, krijgt die gebruiker dus meteen toegang tot alle documenten in e-Box en kan hij ze beheren voor uw onderneming.

En de andere functies?

Er is misschien veel veranderd, maar de geavanceerde functies van e-Box zijn er nog steeds!

Dit blijft bestaan:

  • meldingen per e-mail wanneer er een nieuw bericht binnenkomt. Het e-mailadres bekijkt u in e-Box zelf, en daar past u het ook aan, als dat nodig is,
  • waarschuwingen van belangrijke gebeurtenissen in e-Box, zoals een document dat binnenkort vervalt,
  • een of meer berichten verbergen, als u niet wilt dat ze in de inbox zichtbaar zijn,
  • de instellingen laten weten dat u alle beschikbare documenten digitaal in e-Box wilt ontvangen, en
  • onderscheid maken tussen welke berichten aan u toegewezen zijn, en welke voor andere medewerkers van uw onderneming bestemd zijn.